• info@arman-groups.ir

  • تماس با ما:00989126215957

  • زمان :Mon-Sat: 10.00-17.00

About Us 2

This is subtitle...

کاشت میلگرد در بتن

کاشت میلگرد در بتن

کاشت میلگرد در بتن یکی از مهمترین تحولات در حوزه ساخت و سازهای سازه های بتنی و ساختمان ها است. میلگرد در بتن جهت مقاوم سازی و تقویت ساختمان ها و سازه های بتنی امری ضروری و لازم است. با استفاده از این روش ساختمان سازان و مهندسان ضمن تقویت سازه های بتنی، اجزا و سازه های فولادی را به آنها متصل می کنند.
 برای کاشت میلگرد در بتن برنامه ‌ریزی ‌های دقیقی صورت می ‌گیرد، چون این سازه ها باید نیروهای وارد شونده را تحمل کنند و مقاومت ساختمان را تضمین کنند. در حالت کلی هم به این دلیل که روش کاشت میلگرد در بتن اقتصادی و به صرفه است بیشتر افراد از این روش در ساختمان سازی ها استفاده می کنند.
یکی از مزیت های روش کاشت میلگرد این است که اگر در روند کار مشکلی رخ داده باشد یا بعد از کاشت میلگرد افراد بخواهند در نقشه های اجرایی و طرح های مقاوم سازی سازه تغییراتی ایجاد کنند به راحتی این کار امکان پذیر است و می توانند به راحتی تغییرات مدنظر خود را اعمال کنند.
به این دلیل که امروزه در ساخت و سازها و مقاوم سازی سازه ها کاشت میلگرد در بتن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. ما در این مقاله می‌ خواهیم در خصوص کاشت میلگرد مطالب مفیدی ارائه دهیم؛ سپس انتهای مطلب با ما همراه باشید.

کاشت میلگرد در بتن چیست؟
کاشت میلگرد یکی از موارد ضروری و لازم جهت تقویت و مقاوم سازی سازه های بتنی است. امروزه با پیشرفت صنعت تحولات زیادی در زمینه ساخت و ساز ایجاد شده است. یکی از مهمترین تحولات در این زمینه قابلیت اتصال بتن های جدید به بتن های قدیمی و اتصال اجزا و سازه های فولادی به سازه های بتنی موجود است. مدیران پروژه برای این کار از روش کاشت آماتور و بولت استفاده می کنند.
اما در خصوص کاشت میلگرد در بتن یک مورد اساسی و مهم وجود دارد و آن نیز مهارت فردی است که این کار را انجام می دهد. اگر فرد دانش کافی برای کاشت میلگرد را نداشته باشد و این روش به درستی انجام نشود، سازه به هیچ عنوان مقاومت لازم را نخواهد داشت. در اجرای این سیستم باید توجه داشته باشید که مقاومت کششی کل بیشتر از مقاومت کششی میلگرد است.
از جمله اقتصادی ترین روش های تقویت سازه می توان به روش کاشت بولت و آرماتور اشاره کرد. مهندسان از این روش بیشتر در ساختمان هایی استفاده می کنند که امکان می دهند بعداً تغییراتی در نقشه های اجرایی و یا طرح های مقاوم سازی ساختمان ها اعمال خواهد شد.
برای اعمال این روش از افراد متخصص و حرفه ای که در این زمینه مهارت و تجربه زیادی دارند استفاده می شود. معمولاً افراد با تجربه با توجه به مهارت هایی که دارند بهترین نوع چسب کاشت میلگرد جهت ایجاد اتصال بین بتن و آرماتور را انتخاب می‌ کنند. همچنین این افراد با توجه به آگاهی که در مورد مسئله مقاومت کششی دارند، طوری سیستم کاشت را برنامه‌ ریزی می‌کنند که مقاومت کششی بیشتر از مقاومت کششی میلگرد باشد.
به تازگی از کاشت میلگرد در بتن جهت مقاوم سازی سازه های بتنی بسیار استفاده شده است. به علت مزایای زیادی که این روش در ساختمان سازی دارد یکی از پر کاربرد ترین روش های تقویت سازه ها به حساب می آید. کاشت میلگرد در اصل عملیاتی شبیه به بتن ریزی برای تقویت اصلاح یا افزودن عضو جدیدی به سازه به است.
قوانین و ضوابط عمق کاشت میلگرد در بتن
کاشت میلگرد همانند سایر کارها ضوابط و قوانین خاصی دارد که همه باید از این قوانین پیروی کنند. در ادامه شما را با قوانین و ضوابط عمق کاشت بیشتر آشنا خواهیم کرد.
طبق ضوابط که در آیین نامه های طراحی سازه های بتنی طی ۱۰۰ سال اخیر به تصویب رسیده است، پیوستگی بین بتن و میلگرد کلید اصلی دستیابی به کار کرده صحیح سازه های بتن مسلح مطرح شده است. در واقع بتن مسلح به عنوان کامپوزیت بین بتن و میلگرد عمل می کند. وجود پیوستگی بین میلگرد و بتن، عملکرد بهینه سازه های بتنی مسلح را به همراه دارد.


روش های نصب و اجرای کاشت میلگرد
سیستمهای میلگردی که در بازار وجود دارند بر اساس نوع رزین چسبی که در ترکیب آنها به کار رفته است و نحوه نصب و کاربرد دسته بندی شده و به فروش می رسند. کسب کاشت شیمیایی بولت یا چسب کاشت شیمیایی آرماتور توسط تولیدکنندگان به صورت دو یا سه جزئی تولید می شود.
 در بعضی از دسته بندی ها این مواد به صورت جدا داخل کپسول تعبیه می شوند اما در برخی دسته های دیگر چسب های کاشت کارتریجی به صورت فله ای هستند که در این حالت خمیر کاشت بولت و آرماتور در بسته بندی های جداگانه عرضه می گردد.
در تمام این سیستم ها جهت کاشت میلگرد در بتن برای تامین مقاومت سازه یک سوراخ ایجاد می ‌شود. بیشتر برای تمیز کردن این سوراخ از فرچه یا پمپ استفاده می شود.
کاشت میلگرد در فونداسیون
یکی دیگر از جاهایی که بیشتر از کاشت میلگرد استفاده می شود در فونداسیون ها است. مدیران پروژه قبل از هر اقدامی برای کاشت میلگرد در فونداسیون، نوع باربری، تمام محدودیت های مربوط به کاشت میلگرد و سایز میلگرد مورد نیاز خود را مشخص می ‌کنند، سپس عمق کاشت میلگرد را محاسبه می کنند. اگر تمام این موارد صحیح باشد فرآیند اجرا صورت می گیرد.
 اهداف خاصی برای کاشت میلگرد در فونداسیون وجود دارد که عبارتند از:
•    رادیه کردن و یکپارچه کردن فونداسیون
•    اصلاح ابعادی فونداسیون
•     وصل کردن فونداسیون جدید به فونداسیون قبلی
•     اجرای ستون روی فونداسیون در پروژه ها
•    افزایش ارتفاع فونداسیون برای باربری بهتر

در این مقاله سعی کردیم شما را با کاشت میلگرد در بتن، قوانین و ضوابط عمق کاشت و روش های نصب و اجرای آن بیشتر آشنا کنیم. توضیحاتی که در این مقاله بیان کردیم همه مواردی بودند که باید در خصوص کاشت میلگرد می دانستید. در صورتی که با وجود توضیحات این مقاله در خصوص کاشت میلگرد و هزینه های آن سوالی داشته باشید، می توانید با استفاده از شماره تماس های زیر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.


 

آدرس

آدرس دفتر مرکزی :

تهران / خیابان امیرآباد / پلاک 93 / واحد5

تلفن :

09126215957

فکس:

0000000

ایمیل:

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

مارا در اینستاگرام دنبال کنید :

جدیدترین مطالب

18 بهمن 1401 / Super User
08 شهریور 1401 / Super User

گروه صنعتی آرمان